Herääminen

Kirjasta

“Herääminen” on kokoelma viisauden sanoja, NG Nandin kauniita ja käytännöllisiä opetuksia, joista koostettu kuvakirja ilmestyy suomenkielisenä joulukuussa 2018.

”Ihmisen evoluutio on tietoisuuden evoluutiota. Oman tietoisuutensa löytäminen tarkoittaa tulemista hyvin lähelle omaa todellista ja ikuista sisäistä keskustaan.

Kaikki olennot, kaikki ihmiset pyrkivät onnellisuuteen. Monet ovat vakuuttuneita siitä, että onni on yksinkertaisesti posiitivinen, kiva tunne. Mutta tunteet ovat ohimeneviä. Onnellisuus on ulottuvuus joka on katoavaisuuden tuolla puolen, se tulee ajattomuudesta.

Jos löydämme sen, millä ei ole alkua eikä loppua, mikä on liikkumaton ja silti kaikkialla, mikä on täyttymys ja rauha itse, silloin löydämme todellisen onnen. NG Nandin työn ydin ja sisin olemus on tehdä tämä ulottuvuus saavutettavaksi ja koettavaksi.”

Kirja tarjoaa suoria oivalluksia ajattomuuden ulottuvuuden saavuttamiseksi. Se sisältää työkaluja oman voimasi kehittämiseen, sisäisen maailmasi ymmärtämiseen ja esteiden voittamiseen. Jokaista sivua voi käyttää mietiskelyyn tai meditaatioon. Kirja ei ole vain filosofinen – se on käytännöllinen opas niille, jotka kulkevat itsensä löytämisen polkua, ja kaikille jotka ovat kiinnostuneita oman sielunsa hyvinvoinnista.

Kirjan voit tilata ottamalla yhteyttä 
tai Kuudes Aisti Puodista.

56 sivua, pehmeäkantinen, ISBN 978-952-67530-4-1

Minna Ritari -kustannus & Design House ILO, 2018

Kirjan synty

Kun NG Nandin ohjaaman Self Awareness Training -koulutuksen neljäs vuosi päättyi, muistikirjani oli tullut täyteen. Lehteilin sivuja taaksepäin aina vuoteen 2011, jolloin minusta tuli Nandin oppilas. Hänen luennoillansa tekemäni muistiinpanot olivat täynnä kauneutta, niin aitoja, ainutlaatuisen suoria neuvoja elämästä ja valaistumisesta, että kutsuin niitä yksin tein Sutriksi, ei vain “lainauksiksi.” Minussa heräsi halu antaa tälle viisaudelle sen ansaitsema kunnia.

Karem, toverini Self Awareness Trainingissa, oli antanut nähtäväkseni upeita valokuviaan koulutusviikonlopuistamme ja matkoistamme Sveitsissä, Italiassa ja Intiassa. Otin hänen kuvansa ja Nandin opetukset ja aloin yhdistelemään niitä kirjamuotoon yhdessä Nandin kanssa. Lopputulos on tässä; ikuisen viisauden helmiä ja jalokiviä. Toivon että ne koskettavat sydäntäsi ja sieluasi.

Liisa Shanti

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star